Saša, pokazuje li meni ova nesreća od Marsa u 8 kućii operaciju, ginekološku 
Pokušavam da povežem, pa eto, imam taj MO180MA pa nešto se umišljam šta je to, da li carski rez, operacije ginekološke ...
mogu biti upale mjehura , ili upale genitalnog dijela, no najčešće kako ti već rekoh osbe s ovakvom pozicijom nose u sebi osjećaj emocionalne povrijeđenosti... zato ti i rekoh ranije da su mogući muškarci u tvom životu koji se pojavljuju budu "sirovine" ili netko tko će te emocionalno povrijediti... nekad žene s ovakvim aspektom imaju i neke vrste loših seksualnih iskustava itd itd
Da, upale su na neki način i bezopasne..no nije ovo što si drugo naveo...
Svakog puta na novo kada sretnem neku mušku "sirovinu" i tj.iskompleksiranu seljačinu, pitam jedno: Šta je u meni problem te privlačim ovakve kretene, čemu i kako mi se prilijepe, pod obavezno je tu po srijedi liječenje kompleksa, dokazivanje, nabijanje meni kompleksa, mada ja sam se u malo veza uopšte u životu opustila, ali kažem generalno vidim da mi se takvi nesretnici lijepe i tuga me hvata jer se pitam dal ću ikada sresti prirodnu i u glavi čitavu osobu, ostvarenu i bez kompleksa....
u glavnom su to uvijek kompleksi tipa: Scenario 1. Taj neki nesretnik je imao neku veeeeliku ljubav prije nego što je mene sreo i jako jako pati, ta neka prethodnica ga je slomila, uništila itd, ta je kao i uvijek uspješna, zgodna itd. ! Scenario 2.- Ta neka bivša bila jako jako moćna uspješna i jako jako inteligentna i uputi da ja živim svoj "jadni život"" tj.ponižavanje mene jer nisam kao ta "savršena teta" ! Pa mene to i vrijedja i ne vrijedja ali me iritira do besvijesti, koliko su ljudi najprije jadni i bijedni i čime se služe ..
Ja se zaista pitam kako u moru ludaka uopšte sresti normalnu osobu, neopterećenu navedenim...
Mislim, aman, da me zaobidju psihički slučajevi !!!
Ja samo želim da imam normalnu osobu pored sebe i porodicu a ne neliječenog slučaja ..
Što se tiče seksualne strane, nisam imala prilike da budem povrijedjena i nadam se da će me to zaobići...
Istina je da nosim u sebi uvijek tu pritajenu patnju koja se na meni u stvari mislim ni ne vidi, ali da, duboko nezadovoljstvo nosim u sebi, uvijek sam na novo povrijedjena i nekako mi je baš žao što se ne mogu baviti strukom da bih drugima pomgala i samim tim nekako umanjila ili "neutralisala" jačinu ovog aspekta..
Saša, realno, da li po tebi uopšte postoji opcija da jednom imam normalnu osobu kraj sebe i da imam porodicu

?
Ovo pitam jer ni ovo do sada nisu bile veze već samo pokušaji, kada bih ja bježala kolko me noge nose brzo ....znači ljubav me je debelo zaobišla, ne kukam, ne žalim se , ali, za ne povjerovati je da osoba od ovoliko godina nema emotivno-ljubavni život....realno, nije realno nit normalno nit prirodno ..