Autor Tema: Prijedlozi za FAQ  (Posjeta: 5454 vremena)

Offline Saša

 • Global Moderator
 • Astronaut Heroj
 • *****
 • Postova: 1.208
 • Karma: +17/-4
  • Astro Forum
Odg: Prijedlozi za FAQ
« Odgovori #15 u: Srpanj 23, 2016, 15:29:03 poslijepodne »
Sasa,
 imas li tekst Damira Jovetica o djevici?I ako imas slucajno takve tekstove o poljima i planetama.I mozda tvoja preporuka za literaturu.Kad god budes imao vremena za odgovor,hvala ti.Pokusavam da ucim ponovo.unadi da ce stanje sa koncentracijom ici na bolje.

nemam o djevici ali imam jedan drugi koji ti može poslužiti...
Djevica i ribe

U prisnijim odnosima tipovi znakova ponašaju se različito i imaju različit jezik i očekivanja. Ako imate naglašen neki od ovih znakova ili je podznak, Mjesec ili Venera u tim znacima valja ih uzeti u obzir pri upoznavanju druge osobe i njenih potreba kroz njene naočale. Svaki znak ima neke ključne postulate od kojih će teško ili nikako odstupiti, pa ih upoznajte za samoprimjenu.
Djevica: Ja moram raditi. Lajtmotiv da stalno i puno rade Djevice čini vrijednijim, a priznanje okoline postaje izvor sreće. Osjećaj da rad nema svrhu za nekog drugog ravan je očaju, jer se time gubi i vlastita vrijednost. Djevica ljubav izražava radeći ono što vam je najnužnije, a zauzvrat očekuju pažnju i emocionalnu reakciju. Ponekad ta praktičnost u muških predstavnika prerasta u kontrolu tuđih postupaka koji mogu biti previše nepraktični, pa to Djevici izgleda kao da se baca koristan rad, dakle ljubav u smeće. Specifičan nemir Djevici ne dopušta da se previše odmara, pa se mora osjećati gotovo bolesno da si to dozvoli.
Ribe: Udovoljit ću tvojim potrebama. Najsuptilniji emocionalni znak zodijaka nositelj je opće potrebe za utjehom. Opazi li Riba neku vašu čežnju, sjetu, želju, nadu ili sličnu finu emociju tiho će početi raditi na tome da vam jednostavno pod nos stavi ono što će tu emociju pretvoriti u pozitivnu i zadovoljnu reakciju. Patničke osjećaje svih vrsta Ribe prirodno prepoznaju kao zonu gdje imaju najveći talent. Otud ovi tipovi prepoznaju ljude emotivnijeg karaktera kao svoje, a sve druge smatraju iritantnim mehaničkim strojevima, budući im ne vide emocije. Samozatajni promatrači, Ribe, uglavnom kroz emociju dobivaju sve dozvole i postaju prisni samo ako imate taj ključ.

Damir JovetićTip merkura

Sposobnost komunikacije i način operativnog mišljenja definiran je merkurom, planetom koji je najjači u znakovima Blizanaca i Djevice. Oni kojima je u natalnoj karti merkur pozitivan prepoznaju se po talentima za komunikaciju, brzo opažanje i korištenje brze operativne inteligencije, lakog uspostavljanja kontakata ili brzog manipuliranja podacima. Logično je očekivati ovaj talent u najboljem izdanju u područjima komunikacijskih profesija, ali mu manjak dubine, osjećajnosti, smirenosti i stabilnosti može oštetiti efikasno upotrebljavanje tih talenata. Najviši oblik je novinar, komunikolog, posrednik i brz skupljač podataka. Nešto niži oblik je zaigrani i veseli karakter živahnih i brzih pogleda, nalik dječačkom ponašanju. Još niži je trgovac i posrednik na materijalnoj razini, a u slučaju stresa i krize Merkurov tip postaje tračer, dezinformator i sklon izbjegavanju ičega težeg i odgovornijeg. To se događa ako je cijela ličnost u stresu ili se ne osjeća sigurnom, te panično raspolaže merkurovim karakteristikama iz straha. Smirite osobu ili je suočite s njenom nutrinom, čak i ako je ta osoba vaša vlastita. Dakako svi mi imamo merkura u sebi, pa nema potrebe osuđivati cijelu osobu već joj možda pokazati ovaj tekst.

Damir Jovetić

Offline oggy

 • Novi Astronaut
 • *
 • Postova: 5
 • Karma: +0/-0
 • Novi Astronaut
Odg: Prijedlozi za FAQ
« Odgovori #16 u: Srpanj 25, 2016, 00:05:13 prijepodne »
Sasa,hvala puno. :-*