Dakle, bokić evribadi...
Uf, al' sam danas dobre volje... Mars i Venera mi čvrsto zagrljeni preskočili ASC, a sutra će isto tako zagrljeni preskočit preko mog natalnog Marsa... I još k tome, Marsov povratak...
Istovremeno, evo mi Sunčeko s Merkurom plazi prek' natalnog Mjeseca, a na to mi puni Mjesec u tranzitu, opičio egzaktnu opoziciju s vrha 8. polja u Ovnu...
Uz sve to, još mi i tranzitni Jupiter dooobro škaklja trigonom natalnu Veneru.
A ljudi moji, sve je to počelo prekjučer, opozicijom tranzitne Venere na natalnog Saturna. Ajmeee, u kakvoj sam komi bila...
I doslovno mi se preko noći sve posložilo.
BTW, k'o što već svi znate, Venera mi vlada 2. i 9. iz 10., Saturn 5. s DESC-a, Mars s ASC-a vlada 8., a Sunčeko i Merkur na sred neba dijele prijestolje.
Dakle, ta opozicija Venere na Saturn me ukomirala. Sva sreća da je Venera ubacila u 6. brzinu pa je kratko trajalo. Da je bila malo sporija, *beš mi sve, bilo bi mrtvih.
Pogađate, glavni uzrok je bila - lova. I polu-komatozno stanje u koje me njen nedostatak bacao već duže vrijeme...
A onda' jućer, posve neočekivano (ne znam kam da tu smjestim Uran (vl. 6. u 8.), jer je još retro i ništa mi ne aspektira trenutno... ...osim možda ako višeorbisni sekstil na Veneru ipak djeluje... (Tr R Ur na 27'05'' Ovna, a natalna Ve na 2'33'' Raka), nazove me moja stara poznanica (bit će da je to Venera), starija (a ovo Saturn) gospođa s kojom sam povezana poslovno (možda ipak Uran, jer vlada 6...?) i ponudi mi doooobar posel...
I tak ja odustah od prodaje stana, selidbe, potencijalne kuće u Zaprešiću, doslovno u roku od jedne minute, a s face mi od jučer ne silazi smajlić. I to onaj razvučen od uha do uha.
Uz, to, nekako me već tjedan dana pere intuicija, da će mi se uskoro javiti jedan stari znanac iz inozemstva i ponuditi također poslovnu suradnju. Nemam pojma kak' mi je on pao na pamet, jer ga nisam ni vid'la ni čula dobrih 14 godina, al' eto... Intuicija da 'oće i mož' ga *ebat....
I onda sinoć pogledam tranzite, lunare, solare, progresije...
I sve ukazuje upravo na to...
Javim ishod.
A sad odo' u skitnju. Nekako mi je u posljednje vrijeme beskorisno i trivijalno sjedit pred računalom...
Puse svima...